Welkom op onze website!

Welkom op de website van Muzikintje! Muzikintje biedt muzikale belevingen en muziekonderwijs voor het jonge kind. Bekijk hieronder het filmpje voor een sfeerimpressie!

Voor kinderen in de leeftijd 1 tot 4 jaar is er de cursus ouder-kindmuziek en peutermuziek. Ouder-kind muziek geeft u een bijzondere muzikale ervaring samen met uw kind en peutermuziek is speciaal ontwikkeld voor peuterspeelzaal, kinderdagopvang en kindcentrum. Tijdens deze lessen staat de beleving van het kind centraal. De lessen wandelen door de seizoenen en we zien de kleuren en geuren veranderen met de jaargetijden. Door middel van muziek worden alle zintuigen geprikkeld. Luister naar de gitaar en zang, zing mee met bekende liedjes, rinkel met belletjes, marcheer als een koning, dans als een vlinder, kriebel als een spinnetje, wandel door het bos en voel de zon schijnen!

Voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar (groep 1 t/m 3 van de basisschool) is er kleutermuziekTijdens deze lessen voorbereidend muziekonderwijs gaan we op een creatieve manier met muziek om en er wordt op professionele wijze een muzikale basis gelegd. Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling draagt bij aan het luister- en concentratievermogen, de motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Kom spelen met onze knotsgekke hond Presto en luister naar de mooie verhalen van de Notenboom.

Ouder-kind muziek Peutermuziek Kleutermuziek

Muzikintje | Telefoon: +31 6 1118 7785 (Renske), +31 6 2921 6244 (Inge) | E-mail: info@muzikintje.nl | KvK-nummer: 69678650
Copyright © 2016-heden Muzikintje. Alle rechten voorbehouden.