Wat is kleutermuziek?

Kleutermuziek is een speciaal ontwikkeld lesprogramma voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Tijdens de lessen gaan we op een creatieve manier met muziek om en er wordt op professionele wijze een muzikale basis gelegd. Spelenderwijs wordt er aandacht besteed aan diverse muzikale basisvaardigheden, zoals ritme, beweging, zang. De lessen worden aangeboden in een contextrijke sfeer die past in de belevingswereld van kleuters; met spel, fantasie en verhaal. Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling draagt bij aan het luister- en concentratievermogen, de motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Ben jij gek op muziek? Hou je van zingen, dansen, spelletjes en speel je graag met instrumenten? Doe dan met ons mee! Het is niet alleen een feestje, maar ook heel erg leerzaam! Kom spelen met onze knotsgekke hond Presto en luister naar de mooie verhalen van de Notenboom. 

Klik hier voor het actuele cursusaanbod!  |  Klik hier om aan te melden!

Kleutermuziek voor de basisschool en BSO
Muzikintje biedt ook lessen en workshops kleutermuziek als onderdeel van het lesprogramma op basisscholen en van het activiteitenprogramma tijdens buitenschoolse opvang. Heeft uw basisschool of BSO interesse? Stuur ons een bericht of klik op de link: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Muzikintje kleutermuziek is er voor kinderen uit groep 1 t/m 3 van de basisschool.

Muzikintje | Telefoon: +31 6 1118 7785 (Renske), +31 6 2921 6244 (Inge) | E-mail: info@muzikintje.nl | KvK-nummer: 69678650
Copyright © 2016-heden Muzikintje. Alle rechten voorbehouden.