Over ons

Onze visie

Het stimuleren van de muzikale ontwikkeling draagt bij aan de totale ontwikkeling van een kind. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en staan open voor alles wat zij zien en horen. Muzikintje maakt hier dankbaar gebruik van en levert spelenderwijs een bijdrage aan het luister- en concentratievermogen, de motoriek en de sociaal-emotionele ontwikkeling.
Met de start van Muzikintje gaat een lang gekoesterde wens van Inge en Renske in vervulling. Zij delen hun passie voor muziek en daardoor is er een bijzondere samenwerking tot stand gekomen. Zij hebben zelf ervaren wat de kracht van muziek kan zijn. Muziek boort verschillende emoties aan bij jong en oud. Het biedt troost, maakt je vrolijk, het kan je ontroeren, geeft ontspanning of zet je in beweging. Bovendien spreekt iedereen de taal van muziek!
De lessen bij Muzikintje hebben een vaste structuur. Hierdoor herkennen de kinderen steeds meer liedjes en activiteiten en zullen ze steeds beter mee gaan doen. Inge en Renske vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen. Alle muziek is live gespeeld op gitaar en gezongen, zodat ze direct in kunnen spelen op de situatie. Tijdens de lessen staat de beleving van het kind centraal. Er worden zoveel mogelijk zintuigen geprikkeld. Inge en Renske nodigen alle kindjes van harte uit om deel te nemen aan de wondere wereld van Muzikintje!

 

Ons team

Klik op de foto's om meer over ons te weten te komen!

Renske
Inge
Maggy

Mijnheer de Raaf

De Notenboom
 
Presto
 

Muzikintje | Telefoon: +31 6 1118 7785 (Renske), +31 6 2921 6244 (Inge) | E-mail: info@muzikintje.nl | KvK-nummer: 69678650
Copyright © 2016-heden Muzikintje. Alle rechten voorbehouden.