Maggy

Hallo! Ik ben Maggy! Ik ben een heel lief peutermeisje en ik ben een pop. Toen Inge en Renske muziekles aan peuterkindjes wilden gaan geven, wilden ze dat niet alleen doen. Toen hebben ze mij uit heel veel poppen uitgekozen en nu mag ik bij Renske wonen. Ik heb daar een heel lekker bedje in een mooie huisje op mijn eigen zolderkamer. Daar is het heel fijn en lekker rustig. Als Inge en Renske muziek gaan maken met andere kindjes mag ik altijd mee. Ik ben dol op muziek, dansen en liedjes zingen. Maar als ik de eerste keer bij nieuwe kindjes kom, ben ik wel een beetje verlegen. Dat vind ik spannend. Ik weet namelijk niet of die kindjes ook van muziek houden en of ze mij lief vinden.
Er zijn nog meer dingen waar ik van hou. Ik hou van bloemetjes en van lieveheersbeestjes. Die vind ik heel mooi. En poesjes vind ik heel lief en lekker zacht. Thuis hebben wij ook poesjes en die komen soms wel eens in mijn zolderkamer om te knuffelen. Ik vind het fijn als de zon schijnt en ik lust graag chocolaatjes. Oranje vind ik echt de allermooiste kleur!
Ik heb ook een vriendje. Hij heet Mijnheer de Raaf en ik denk dat hij stiekem een beetje verliefd op mij is. Mijnheer de Raaf heeft nooit gezegd dat hij verliefd is, maar soms geeft hij mij zomaar een kusje! En daar word ik dan heel verlegen van.
Maggy

Muzikintje | Telefoon: +31 6 1118 7785 (Renske), +31 6 2921 6244 (Inge) | E-mail: info@muzikintje.nl | KvK-nummer: 69678650
Copyright © 2016-heden Muzikintje. Alle rechten voorbehouden.